Affiliate Resources & Tools

Regelmatig krijg ik vragen over tools, resources en software welke ik gebruik voor mijn affiliate sites en business. Tijd voor een duidelijke pagina met alle tools en software die ik gebruik voor mijn succes.

Kennis & informatie

InternetSuccesGids Forum

Dit is hét Nederlandse affiliate forum momenteel. Je krijgt toegang als je lid wordt van de Affiliate Marketing Revolutie (los registreren is niet mogelijk). Door hier lid te zijn zorg je dat je veel sneller succes behaald.

Tip: Bestel de Affiliate Marketing Revolutie training via mijn link en ontvang exclusieve bonussen van mij persoonlijk! 🙂

Klik hier voor de exclusieve bonussen

WordPress

Al mijn affiliate websites draaien op WordPress. Voor de allerbeste prestaties gebruik ik een paar thema’s welke uitblinken in:

  1. Snelheid
  2. Mogelijkheden om veel aan te passen zonder extra plugins of code
  3. Eenmalige of jaarlijkse aanschafprijs voor een licentie voor meerdere websites

Na jaren affiliate en andere soort sites te hebben gebouwd heb ik nu 3 thema’s welke volledig hieraan voldoen. Dat zijn de volgende drie.

Van alle thema’s zijn gratis versies beschikbaar. Om maximaal gebruik van deze thema’s te maken raad ik aan om de premium versie te nemen.

WPAstra

OceanWP

Webhosting & domeinnamen

Je hebt webhosting nodig om WordPress en dus je website te kunnen installeren. Dit is jouw stukje ruimte op het internet.

Voor mijn sites gebruik ik de volgende bedrijven. Ik heb voor deze bedrijven gekozen vanwege:

  1. De snelle laadtijden van mijn websites
  2. Goede klantenservice bij problemen
  3. Eerlijke prijzen voor de geleverde diensten

Cloud86

Vimexx

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

KWFinder

SERanking