Factuur sturen? Dit Zijn de 5 Beste Factuurprogramma’s!

Snel een factuur sturen? Ga niet te lopen klooien in Excel of Word (ja dit doen veel mensen blijkbaar nog..) en gebruik een handig facturatie programma hiervoor.

Net zo handig. En je hebt keus genoeg:

In ons ondernemende landje is er groot aanbod aan software en tools om facturen te maken en versturen. Van simpele tools tot complete administratiepakketten.

Meestal is een simpele tool al voldoende.

It does the job.

In dit artikel vind je de 5 beste factuurprogramma’s en software. Hiermee kun je in een paar minuten een factuur sturen. Alle tools hebben een gratis versie.

#1 gebruik ik zelf trouwens ook!

De 5 beste factuurprogramma’s

De volgende 6 factuur programma’s zijn de betere in Nederland. Ideaal voor je affiliate marketing of andere internet business.

1. MoneyBird

MoneyBird

MoneyBird vind ikzelf de beste facturatie en administratie tool die er is voor ZZP’ers en kleine bedrijven. Het bevat alles wat je nodig hebt om facturen te versturen en je kunt allerlei zaken zoals je bank koppelen voor automatische verwerking. Ook kun je complete belastingaangiftes exporteren.

De Ultieme Gids Naar 4000 Euro Per Maand

Download mijn ultieme gids naar 4000 euro per maand met winstgevende websites. Ontdek mijn methode + strategie en kopieer deze 1-op-1 voor jezelf.

Prijs: Gratis tot 3 facturen per maand, daarna v.a. 12 euro per maand

2. FactuurSturen.nl

FactuurSturen

Handige factuur tool voor zelfstandigen. Met name door de ingebouwde urenregistratie. Aantrekkelijk qua prijs als je iets meer dan 3 facturen per maand verstuurt.

Prijs: Gratis tot 3 facturen per maand, daarna v.a. € 0,50 per document (max. 15 euro per maand)

3. Jorrt

Jorrt

Ideaal voor bedrijven die 20 of meer facturen per maand versturen. Jorrt zit vol met handige functies om je volledige administratie te beheren en kan volledig geautomatiseerd worden.

Prijs: Gratis (onbeperkt aantal facturen), daarna v.a. € 17,50 per maand

4. Gekko

Gekko Administratie

Gekko wil facturen maken en versturen en het bijhouden van de administratie vooral zo simpel mogelijk houden. Binnenkort ga ik dit systeem testen trouwens.

Gekko heeft tevens 4 handige apps om je administratie grotendeels te automatiseren:

  1. Gekko Bonnen om bonnetjes te scannen
  2. Gekko Uren om je uren te registreren
  3. Gekko Facturatie voor het versturen van facturen
  4. Gekko Ritten om zakelijke ritten te registreren

Prijs: Gratis (onbeperkt aantal facturen) of premium voor 10 euro per maand

5. Rompslomp

Rompslomp voor zelfstandigen

Rompslomp noemt zichzelf het meest simpele factuurprogramma voor zelfstandigen. Wat voor vak of beroep je ook doet. Het bevat alles wat je nodig hebt voor je administratie van je bedrijf, van simpele facturatie tot een volledige balans en belastingaangifte.

Prijs: Gratis, Premium v.a. 5 euro per maand

Een factuur sturen is ineens héél makkelijk

Zoals je ziet zijn er genoeg tools en software waarmee je in een paar minuten je eerste factuur kunt maken en versturen. Voor welke kies jij?

Stappenplan Voor 4000 Euro Per Maand

Download mijn stappenplan tijdelijk gratis en begin zelf met geld verdienen via internet.

Geschreven door Youri

Internet ondernemer die "leeft van het internet" met meer dan 15 jaar ervaring. Op Slimmerverdienen deel ik mijn tips en technieken voor het bouwen van een online business met websites. Lees mijn verhaal

Plaats een reactie