De beste manier om online geld te verdienen

Geld verdienen online? Als je tegenwoordig via internet geld wilt gaan verdienen heb je de luxe dat er veel methodes en manieren mogelijk zijn. Daarnaast heb je aan een computer of smartphone met internetverbinding genoeg..

De kracht van het internet anno 2019. ?

Maar wat is eigenlijk de beste manier om online geld te verdienen?

Het antwoord op die vraag ga ik met je delen in dit artikel. Hierna weet je precies met welke methodes en verdienmodellen je jouw eerste geld via internet kunt binnenharken.

De beste manieren om online geld te verdienen: Deze #2 verdienmodellen werken ALTIJD

Ondanks er zoveel keus is aan methodes om geld te verdienen zijn de volgende twee verdienmodellen bij uitstek de beste methodes welke ALTIJD werken. Daarnaast zijn dit duurzame methodes: Ze werkten de afgelopen 10 jaar en zullen de komende 10 jaar ook werken. Een vorm van zekerheid die je wil hebben als je een extra of nieuw inkomen wilt opbouwen.

Affiliate marketing: Het perfecte verdienmodel

Affiliate marketing staat natuurlijk bovenaan dit lijstje. Het is een van de meest makkelijke en laagdrempelige manieren om online inkomsten of een business op te zetten. Als affiliate promoot je andermans producten inruil voor een commissie.

Stel jij verwijst iemand door naar webshop A en diegene koopt een product, dan krijg jij een commissie betaalt door deze webshop. Omdat je succesvol een klant hebt doorgestuurd.

Het grootste gedeelte van mijn bedrijf draait op dit verdienmodel en ik kan het anderen alleen maar aanraden hier ook mee te beginnen. Waarom?

 • Het is makkelijk om mee te beginnen
 • Je hoeft in het begin weinig tot geen kosten te maken om te starten
 • Je hebt VEEL vrijheid en kunt werken waar en wanneer je dat wilt
 • Het is perfect te combineren met een vaste baan
 • Je kunt geld verdienen terwijl je slaapt: Het internet slaapt namelijk NIET en draait 24/7 door

Ik heb op SlimmerVerdienen al meerdere handige artikelen rondom dit onderwerp geschreven welke je vast en zeker wilt doornemen.

Wil je ook starten met affiliate marketing?

 1. Check het stappenplan Affiliate worden
 2. Meld je aan bij Nederlandse affiliate netwerken
 3. Kies een niche/markt waarin je actief wilt gaan
 4. Installeer een WordPress website
 5. Begin met het bouwen van jouw affiliate website

Dit vind je waarschijnlijk ook super interessant als je als affiliate geld wilt verdienen:

Eigen product(en) verkopen: hier zit het grote geld

Een andere manier om veel geld via internet te verdienen is het maken en verkopen van eigen digitale producten. Deze markt is de afgelopen jaren enorm gegroeid en staat nog maar in de kinderschoenen. Hier valt heel veel winst te halen.

De Ultieme Gids Naar 4000 Euro Per Maand

Download mijn ultieme gids naar 4000 euro per maand met winstgevende websites. Ontdek mijn methode + strategie en kopieer deze 1-op-1 voor jezelf.

Eerder schreef ik al een artikel met een overzicht aan soorten digitale producten om te verkopen. In dat artikel kun je inspiratie opdoen en vind je ongetwijfeld een product welke jij ook kunt maken en verkopen.

Populaire digitale producten zijn:

 1. Ebooks maken en verkopen
 2. Video trainingen
 3. Handleidingen
 4. Ledensites

Veel geld te verdienen met eigen producten

Digitale producten maken en verkopen kan je veel geld opleveren. De marges zijn hoog en je kunt deze praktisch volledig geautomatiseerd verkopen. Net als met affiliate marketing kun je met digitale producten geld verdienen terwijl je slaapt.

De grote voordelen van eigen digitale producten:

 1. Hoge marges omdat je het product zelf maakt en niet hoeft in te kopen
 2. Je hebt geen voorraad nodig: Van een digitaal product kan in de meeste gevallen onbeperkt kopieën verkocht worden
 3. Je kunt met een eigen product andere affiliates voor jou aan het werk zetten: Zij gaan JOUW product promoten en jij betaalt alleen een commissie als iemand jouw product heeft gekocht.
 4. Je kunt digitale producten via een verkoopsysteem op automatische piloot verkopen via een eigen website: De betaling en levering wordt volledig automatisch afgehandeld met jouw klanten

Kortom: Als jij kennis hebt om te delen, een probleem kunt oplossen of met tips, trucs en lifehacks het leven makkelijker kunt maken voor anderen is het de moeite waard hier een product of training over te maken en deze te verkopen. Mensen hebben daar namelijk graag geld voor over.

Dus, ga je eindelijk de stap zetten om geld te verdienen?

Laat weten in de reacties voor welke methode jij kiest (ook als deze niet in het lijstje staat) of als iets niet duidelijk genoeg is. 🙂

Stappenplan Voor 4000 Euro Per Maand

Download mijn stappenplan tijdelijk gratis en begin zelf met geld verdienen via internet.

Geschreven door Youri

Internet ondernemer die "leeft van het internet" met meer dan 15 jaar ervaring. Op Slimmerverdienen deel ik mijn tips en technieken voor het bouwen van een online business met websites. Lees mijn verhaal

Plaats een reactie