Black Friday 2021: De Beste Deals voor Internet- en Affiliate Marketeers!

Black Friday 2021 en Cyber Monday 2021 komen eraan en dat betekent héél veel korting op bijna alles wat je je maar kunt bedenken. Steeds meer bedrijven en dienstverleners omarmen deze Amerikaanse hype.

We kennen allemaal de beelden die al jarenlang op internet verschijnen: groepen mensen die s’ nachts met elkaar op de vuist om een TV of andere luxe apparaten en koopjes te bemachtigen.

En misschien sta jij ook al klaar om je geld uit te geven aan kleding, schoenen, dure apparaten en andere ‘koopjes’ die je niet nodig hebt (know the feeling!)..

Maar..

Wist je dat je geld nóg meer waard is tijdens deze periode? Want op veel investeringen heb je óók Black Friday korting en daar profiteer je elke dag opnieuw van.

Met als resultaat dat je op persoonlijk en financieel vlak (hard) groeit zodat je altijd genoeg geld hebt en die kortingen niet eens nodig hebt om te kopen wat je wilt?

Waar je dan beter jouw geld aan kunt uitgeven deze periode? Online tools, trainingen en software gebruiken deze periode ook om nieuwe klanten te scoren. En de kortingen hierop zijn vaak hoger dan op ‘luxe’ items: gemiddeld 40 tot 80%!

Gebruik deze periode dus om in jezelf, websites en business te investeren met flinke kortingen! En pluk daarna de vruchten ervan 🍒

Black Friday & Cyber Monday 2021 deals

Hieronder vind je de beste deals voor Black Friday en Cyber Monday. Zelf gebruik ik alle onderstaande tools en diensten om mijn business en websites smooth te laten werken.

De Ultieme Gids Naar 4000 Euro Per Maand

Download mijn ultieme gids naar 4000 euro per maand met winstgevende websites. Ontdek mijn methode + strategie en kopieer deze 1-op-1 voor jezelf.

Cloud86 webhosting

Cloud86

Cloud86 is de nummer 1 WordPress hoster van Nederland op gebied van snelheid en service.

Door jouw website(s) hier te hosten ben je verzekerd van razendsnelle laadtijden en top-notch service. Als je nog ergens anders hosting hebt bieden ze je gratis een verhuisservice aan. Maar je kunt ook via het Plesk Panel zelf je website 1-op-1 automatisch laten verhuizen.

Profiteer nu van 50% korting op je eerste contractperiode van 1 of 3 jaar!

  • Korting: 50%
  • Geldig tot: 1 december 2021

Elementor WordPress Page Builder

Elementor is één van de beste WordPress plugins ever. Het is veruit de beste page builder voor het bouwen van mooie en effectieve websites. Je kunt hiermee je volledige website precies vormgeven zoals jij dat wilt. Alles is drag and drop en je ziet direct hoe alles er uit komt te zien.

Must have voor succesvolle websites!

  • Korting: 10% – 50%
  • Geldig tot: 29 november 2021

GeneratePress WordPress Thema

GeneratePress logo

GeneratePress is mijn nummer 1 WordPress thema. Voor elke website die ik beheer gebruik ik dit thema. Het is gebouwd voor performance en focust zich op de content. Het is code-technisch volgens de laatste standaarden en Google is er dol op. Ook een must-have voor je website!

  • Korting: tot 30 dollar (€ 26,50)
  • Geldig tot: 29 november 2021

WP Rocket: Websites met de snelheid van het licht

WP Rocket is een caching plugin voor je WordPress site welke ervoor zorgt dat alles maximaal geoptimaliseerd word voor maximale snelheid. Zonder technisch geneuzel: de plugin installeren zorgt direct voor een snellere website!

  • Korting: 30%
  • Geldig tot: 2 december 2021

AffiliateHeld voor automatische affiliate sites

AffiliateHeld product plugin

Weer een geniale plugin welke niet mag ontbreken op affiliate sites: AffiliateHeld.

Met deze plugin kun je super makkelijk producten inladen en weergeven in strakke boxen of tabellen. Met de actuele prijs en beschikbare aanbieders. Volledig gefocust op de gebruiker en conversie. Deze plugin is beter opgezet dan alternatieven zoals Affiliate Egg.

Let op: profiteer nu van 30% korting op de lifetime deals. Deze verdwijnen na Black Friday waarna deze plugin een maandelijks bedrag gaat kosten!

  • Korting: 30%
  • Geldig tot: 28 november 2021

Stappenplan Voor 4000 Euro Per Maand

Download mijn stappenplan tijdelijk gratis en begin zelf met geld verdienen via internet.

Geschreven door Youri

Internet ondernemer die "leeft van het internet" met meer dan 15 jaar ervaring. Op Slimmerverdienen deel ik mijn tips en technieken voor het bouwen van een online business met websites. Lees mijn verhaal

Plaats een reactie