Geld Verdienen Via Het Internet: Veel Kansen + Mogelijkheden in 2020

Wil je beginnen met geld verdienen via het internet? Dan is 2020 jouw jaar! Er zijn meer kansen en mogelijkheden dan ooit tevoren. En nog langer uitstellen is zonde.

In deze blog deel ik methodes welke werken en waarmee jij direct kunt beginnen.

Geld verdienen via internet: Deze 9 methodes werken nog steeds en je kunt er gelijk mee beginnen

Passief geld met affiliate marketing

Dit is veruit de beste methode die ik je kan aanraden. Met affiliate marketing promoot je producten van anderen. Hiervoor krijg jij dan een commissie. Zo verdien je:

  1. Makkelijk en passief geld
  2. Bouw je aan een lange termijn inkomen wat keer op keer geld zal opleveren

Leuk om te doen: Meld je gratis aan bij de Nederlandse affiliate netwerken en kijk wat je allemaal kunt promoten hiermee. En inspireer je met deze succesvolle affiliate websites.

Lees verder ook mijn uitgebreide uitleg over affiliate marketing en de 8 grote voordelen van affiliate marketing.

Eigen blog starten

Een eigen blog hebben is tegenwoordig niet alleen hip. Het is ook een ideale manier om een extra inkomen te verdienen. Het is makkelijk om een blog op te zetten en je eigen artikelen en blogs te plaatsen.

Als je een blog begint over iets wat je écht leuk vind wordt dit gegarandeerd een succes.

Eerder schreef ik al starten met bloggen en hoe je hier geld mee kunt verdienen. In een andere blog geef ik 18 tips voor het gratis promoten van je blog.

Een ebook maken en verkopen

Een ebook maken en verkopen kan leuk geld opleveren. Zeker omdat je het verkopen van digitale producten volledig kunt automatiseren. Zo kun je 24 uur per dag je ebook verkopen zonder er iets voor te hoeven doen. Behalve het promoten natuurlijk.

De Ultieme Gids Naar 4000 Euro Per Maand

Download mijn ultieme gids naar 4000 euro per maand met winstgevende websites. Ontdek mijn methode + strategie en kopieer deze 1-op-1 voor jezelf.

Maar ook daar is een handige manier voor: Gebruik affiliates om jouw ebook te promoten.

Naast ebooks kun je ook andere digitale producten maken en verkopen. Check hiervoor mijn digitale producten lijst.

Webwinkel starten (met dropshipping)

Een eigen webshop beginnen met producten die je zelf ook nog eens te gek vind. Of waar veel geld mee verdiend kan worden.. Dat zien veel mensen wel zitten. En jij wellicht ook.

Het is persoonlijk niet mijn ding maar ik weet wel dat er veel geld omgaat in deze wereld. En dat zelfs een simpele webshop al snel duizenden euro’s per maand opbrengt. Zeker een webshop met dropshipping kan snel veel winst draaien.

Cryptocurrency: Terug van weggeweest!

Begin 2018 hebben cryptocurrencys een flinke dip in waarde gemaakt. Het heeft ook tot het einde van 2019 geduurd voor er weer serieuze groei in de markt kwam. Cryptocurrency is dus terug van weggeweest!

Met de Crypto Beginnerscursus ontdek je hoe je als leek geld kunt verdienen met cryptocurrency in 2020.

Enquêtes invullen voor geld

Wil je op een relaxte manier een paar tientjes tot zo’n 100 euro per maand bijverdienen? Dan is het invullen van enquetes voor geld iets voor jou. Via verschillende enquête sites willen bedrijven en organisaties de mening van de consument. En daar betalen ze graag voor.

Instagram gebruiken voor geld verdienen

Instagram is de 6e meest populaire social media wereldwijd. Met elke maand 1 miljard actieve gebruikers. Met zoveel gebruikers is hier natuurlijk geld te verdienen.

In dit artikel over geld verdienen met Instagram geef ik je een paar methodes.

Geld verdienen met YouTube video’s

YouTube is onmisbaar in ons leven. En na Facebook de 2e meest gebruikte social media ter wereld. Met YouTube video’s kun je dan ook vrij makkelijk geld verdienen op verschillende manieren:

  1. Met advertenties van YouTube
  2. Product placement / gesponsorde videos
  3. Zelf producten promoten via affiliate marketing
  4. Bezoekers doorsturen naar je eigen blog of website
  5. Je eigen producten of diensten aanbieden en promoten

Lees hier meer over verdienen met YouTube.

Teksten schrijven voor geld

Misschien zie je al het bovenstaande helemaal niet zitten. En wil je gewoon snel geld op je bankrekening. Dan kan teksten schrijven voor geld wat voor jou zijn.

Er is online veel vraag naar teksten voor allerlei media:

  • Websites
  • Social media
  • Nieuwsbrieven

Via sites als SiteDeals en TextBroker kun je jezelf aanbieden om deze teksten te schrijven. Aan de hand van jouw kwaliteit krijg je een bedrag betaald.

Stappenplan Voor 4000 Euro Per Maand

Download mijn stappenplan tijdelijk gratis en begin zelf met geld verdienen via internet.

Geschreven door Youri

Internet ondernemer die "leeft van het internet" met meer dan 15 jaar ervaring. Op Slimmerverdienen deel ik mijn tips en technieken voor het bouwen van een online business met websites. Lees mijn verhaal

Plaats een reactie