Nieuw: Vragen & antwoorden van lezers! (week 18)

Nieuw op Slimmerverdienen: Vanaf deze week ga ik elke Woensdag vragen van lezers beantwoorden.

Met regelmaat krijg ik vragen via allerlei vragen over online geld verdienen via e-mail, livechat en social media. Deze beantwoorde ik altijd persoonlijk en direct.

Maarrrr.. Toen besefte ik me dat ik deze net zo goed kan bundelen en beantwoorden. Zo heb jij en anderen er ook nog iets aan.

Vragen van lezers (week 18)

Hieronder 5 vragen van de afgelopen week. Sommigen zijn specifiek van 1 persoon, andere vragen komen vaker voorbij.

Vraag 1: “Is ‘autos’ ook een niche? Of is dat te breed? “

Kort gezegd: Vrijwel alles is een niche. Ook auto’s. En inderdaad: Auto’s is een (te) brede niche.

Dat betekent niet dat dit geen goede niche is. Als je interesse hebt in auto’s en je hebt ideeën voor een website dan moet je er gewoon voor gaan. Maar.. Richt je in het begin op een specifieker onderdeel van de niche. Wat fascineert jou als het op auto’s aankomt? Oldtimers bijvoorbeeld?

Begin dan met een website over oldtimers. Zijn exclusievere auto’s van minimaal 250.000 euro jouw ding? Richt je dan hier op.

Begin dus specifiek. Gericht op het deel waar jij zelf blij van wordt. Zo kun je epic content maken. En uitbreiden naar andere zaken binnen de auto niche kan altijd nog.

Vraag 2: Wat is de beste hosting voor mijn website?

Slimmerverdienen en andere sites van mij host ik bij Vimexx. Daar ben ik al 4 jaar enorm tevreden over! Je websites laden er snel en de klantenservice is super.

Voor mij is dat dus de beste hosting. 🙂

Verder zijn er meerdere antwoorden op deze vraag mogelijk. Want wanneer is iets de beste? Zeker met hosting is dit afhankelijk van verschillende factoren.

De een wenst volledige vrijheid qua techniek, de ander wil graag snel en vriendelijk geholpen worden bij issues.

Vraag 3: Ik heb een account bij Daisycon, is dat genoeg? Of moet ik me bij meer netwerken aanmelden?

Goed bezig! Daisycon is één van de grootste netwerken in Nederland en Europa. Toch is het handig om bij zoveel mogelijk affiliate netwerken een account te hebben.

Elk netwerk heeft eigen adverteerders en acties om te promoten. Door overal lid te zijn kun je zoveel mogelijk producten en adverteerders testen. En zo je resultaten en winsten maximaliseren.

Vraag 4: Hoeveel tijd moet ik per week in een website stoppen?

Dat hangt volledig af van het doel van jou en je website. Ook speelt je strategie en ervaring mee.

Als je in een concurrerende niche zit zul je meer tijd kwijt zijn dan wanneer je in niches opereert met minder tot geen concurrentie. Dat betekent dat je met een website over fitness veel meer tijd kwijt zult zijn aan het schrijven van goede artikelen dan bij een website specifiek gericht op fitnessen in je huiskamer.

Als je (snel) succes wil halen met je website zul je minstens 2 tot 4 uur per week aan tijd hierin moeten stoppen. Hoe meer hoe beter.

Vraag 5: Ben ik nog op tijd om te beginnen met internet marketing?

De beste tijd om te beginnen is NU.

Als je twijfelt: Begin gewoon. Stoppen kan altijd nog.

Het belangrijkste is dat je die eerste stap zet en het balletje aan het rollen krijgt. Elke dag dat je uitstelt is een dag langer verwijdert van resultaten en meer geld.

Zo simpel is het.

Als je het eng, lastig of onduidelijk vind kan ik je daarbij helpen. Sinds 2010 bouw ik winstgevende websites en ik ken de meeste do’s and don’ts.

Heb je zelf ook vragen?

No problemo! Ik beantwoord ze graag.

Stel me je vraag via deze pagina of stuur me een berichtje op Facebook of Instagram!

Stappenplan Voor 4000 Euro Per Maand

Download mijn stappenplan tijdelijk gratis en begin zelf met geld verdienen via internet.

Youri
Geschreven door Youri

Met Slimmerverdienen help ik mensen geld verdienen op het internet. Met meer dan 10 jaar ervaring deel ik graag mijn tips, technieken en meer over geld via internet met je zodat ook jij een inkomen via internet kunt opbouwen. Lees mijn verhaal

Plaats een reactie