Hey!

Youri hier. 👋

Youri van SlimmerVerdienen

Velen vragen zich af wie ik ben en wat ik precies op internet doe. Tijd om dat hier met je te delen…

Sinds 2010 ben ik officieel ondernemer. In de afgelopen 10 jaar heb ik 4 succesvolle bedrijven gehad, allemaal gericht op het internet.

Maar..

8 jaar eerder (in 2002) was ik al met websites en online geld verdienen bezig. Als 11 jarig jochie bouwde ik samen met mijn beste vriend onze eerste website. Daar begon het avontuur..

Wat vandaag na 18 jaar nog steeds bezig is. 😎

Klik hier om een van de eerste websites te bekijken waar ik aan meegewerkt heb (en zet je zonnebril op vanwege de kleuren.. 😅)

Sinds toen heb ik niets anders meer gedaan. Ik heb ruim 500 websites gemaakt (niet allemaal voor mezelf natuurlijk) en tientallen verdienmodellen getest en uitgevoerd.

Toen ik begon was het bouwen van websites echt iets voor ‘nerds’ of ‘outlaws’. Het was bijzonder als je zoiets kon. Ik vond het heel normaal. Tegenwoordig kan iedereen met een paar tools websites maken.

De kansen en mogelijkheden zijn in 2020 groter dan ooit.

Na jaren als voor anderen te hebben gewerkt en verschillende eigen bedrijven en projecten te hebben gehad was het tijd voor de volgende stap.

Ik wilde meer uit mijn kennis halen. Het is zonde om dat voor mezelf te houden. Of slechts voor een select clubje beschikbaar te stellen.

Dus ik nam het volgende besluit:

Alle kennis- en ervaring welke ik opgedaan heb doorgeven. Delen met anderen zoals jij.

Zodat ook jij hier voordeel uit kunt halen en het leven van je dromen kunt creëren.

Want dat doe je wanneer je jouw (financiële) vrijheid claimt.

Zo is Slimmerverdienen in februari 2018 geboren.

Op Slimmerverdienen vertel ik je alles over een internet business en online geld verdienen. Wat je wel én juist niet moet doen.

En weetje..

Ik had er zelf weinig van verwacht. Want ik ben was helemaal geen schrijver. En dacht dat niemand op mijn verhalen zat te wachten..

Maar alles kun je leren. Ik heb toen met mezelf afgesproken om het 12 maanden vol te houden. En te kijken op welk punt ik dan zou zijn. Stoppen kon daarna altijd nog.

So I did.

Het heeft trouwens geen 12 maanden geduurd voor ik besloot door te gaan.

Na een paar maanden ontving ik een berichtje. Van iemand die me vertelde eindelijk na jaren twijfel te zijn gestart met het bouwen van een online business. Omdat ze een paar van mijn artikelen had gelezen.

En kort daarna volgden er meer van dat soort berichtjes.

Er is niks leuker dan dat soort berichten ontvangen. Om te horen dat iemand een betere versie van zichzelf heeft ontwikkeld dankzij iets wat jij geschreven hebt.

Maar het is niet alleen dat fijne gevoel wat je krijgt.

Want als je doet wat je leuk vind, waar je goed in bent en zo dus toegevoegde waarde bied aan anderen, volgt het geld vanzelf. Op mijn website was alleen gratis informatie te vinden. Ik had geen enkel product online staan.

Maar mensen gingen mij zelf benaderen met de vraag of ik tegen betaling hun persoonlijk wilde verder helpen.

Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. En zo ontdekte ik dus weer een nieuwe vorm van business en online geld verdienen.

Het leven blijft je verrassen. 😉

Buiten het werk om bouw ik graag eigen ontwerpen met LEGO blokjes. Heerlijk om even in die bubbel op te gaan en de creativiteit te laten vloeien. Mijn andere grote passie is DJ’en en muziek produceren. In de wintermaanden overwinter ik samen met mijn vriendin in Portugal. Iets wat gewoon kan als je je geld via het internet verdiend 😎

Ons doel is uiteindelijk een huis te kopen daar en er full-time te gaan wonen. Ook wil ik mijn moeder daarheen halen en een lekker zonnig pensioen geven.

Iets waarvan ik overtuigd ben dat dat in een paar jaar geregeld is 🙂

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Waardeer ik 🙂

Heb je nog vragen? Stuur me even een mailtje! 😄