21 websites waarmee je online kunt geld verdienen

Steeds meer mensen willen online geld verdienen maar weten niet goed waar te beginnen. Met deze lijst brengen we daar verandering in: Deze websites kun je gebruiken voor een extra of compleet inkomen. Aan jou de keus 😉

Je vind op deze pagina 21 websites in verschillende categorieën waar je jezelf gratis kunt aanmelden en gebruiken voor inkomsten.

De meeste websites kun je gebruiken zonder speciale kennis of ervaring. Complexere websites hebben vrijwel altijd duidelijke documentatie en handleidingen voor je klaar staan 🙂

21 websites voor online inkomsten

Spaarprogramma’s

Spaarprogramma’s hebben weinig uitleg nodig en zijn toegankelijk voor iedereen. Je verdiend hier geld door allerlei acties en handelingen uit te voeren waaronder klikken op e-mails, spelletjes spelen en het invullen van prijsvragen. Ze zijn voornamelijk geschikt voor mensen die veel tijd over hebben of op een laagdrempelige manier een extra centje willen bijverdienen.

 1. Klikjezakgeld Tip!
 2. SpaarActief
 3. EuroClix
 4. MyClics
 5. Gekkengoud

Betaalde enquetes

Geld verdienen met je mening geven: dat zijn betaalde enquetes. Bedrijven zoeken constant naar de mening van de consument ten goede van hun product en marketing. De volgende 6 websites zijn betrouwbare enquête sites:

 1. Opinieland
 2. i-Say
 3. Toluna
 4. PanelClix
 5. MySurvey
 6. SAMSAM

Teksten & vertalen

Geld verdienen als tekstschrijver of met het vertalen van teksten is een ideale manier van thuiswerken. Gebruik de websites in dit lijstje om aan de lopende band nieuwe opdrachten te scoren.

 1. Sitedeals
 2. Textbroker
 3. Scrybs
 4. Tekstopdracht
 5. Textmakelaar

Affiliate marketing

Met affiliate marketing kun je op veel verschillende manieren geld verdienen door het promoten van producten en diensten. Gebruik je affiliate links via social media, een eigen website of blog of een emaillijst of op een andere creatieve manier.

Goede affiliate netwerken voor de Nederlandse markt zijn:

 1. Paypro
 2. Daisycon
 3. TradeTracker
 4. Bol.com partnerprogramma
 5. Familyblend

Zie hier een overzicht van Nederlandse affiliate netwerken.

Tot zover deze lijst. We breiden de lijst iedere maand verder uit met meer websites en nieuwe categorieën.

Weet jij websites welke zeker in deze lijst opgenomen moeten worden? Tip me even via een reactie, vind ik tof! 😀