Thuis geld verdienen: Compleet overzicht

Wil je ook thuis geld verdienen? Dan is deze pagina hét overzicht wat jij zoekt.

Op deze pagina deel ik alle informatie, inzichten en ervaringen als startpunt voor iedereen die vanuit huis geld wilt verdienen.

Iedereen kan dit, jij dus ook!

Waar moet ik beginnen?

Start met het inlezen in de mogelijkheden en kies een methode welke je wel wat lijkt. Het belangrijkste om succesvol geld te verdienen vanuit je huis (of waar je wilt) is consistentie: Geef niet te snel op als je nog geen geld verdient maar blijf doorgaan.

Mijn tip is om met affiliate marketing te starten maar er zijn meer methodes. Hieronder heb ik wat links naar eerdere artikelen van mij rondom thuiswerken.

Artikelen over thuis geld verdienen

Over dit onderwerp heb ik de volgende blogs geschreven:

17 thuiswerk beroepen waar je gelijk mee kunt beginnen

In dit artikel deel ik 17 beroepen die je vanuit huis kunt uitvoeren. Sommige van deze beroepen zou je voor een baas kunnen uitvoeren maar ze zijn ook allemaal geschikt om als zelfstandige uit te voeren (beter dan voor een baas!).

Snel thuiswerk vinden: met deze methodes kun je snel starten

Enigszins vergelijkbaar met het vorige artikel. Ook hierin vind je verschillende methodes welke je direct kunt uitvoeren en ideaal thuis kunt doen.

Stappenplan Voor 4000 Euro Per Maand

Download mijn stappenplan tijdelijk gratis en begin zelf met geld verdienen via internet.

Werken waar je wilt: Hoe jij dit ook kunt

Een blog welke op mindset is gericht om zelfstandig een inkomen op te zetten en hoe je zelf kunt werken waar je wilt.

Ideale methodes voor geld vanuit huis

De volgende methodes zijn het meest geschikt om stabiel geld te verdienen uit huis. In het begin zul je er even wat tijd in moeten stoppen om het op te starten maar later zul je de vruchten te plukken.

Affiliate marketing

Vaste lezers van deze website weten dat ik een fan ben van affiliate marketing, deze staat dan ook bovenaan in deze lijst 🙂

Je kunt hier meer lezen over geld verdienen met affiliate marketing. Ook dit blogartikel met 8 voordelen van affiliate marketing heb ik eerder gedeeld.

Bloggen

Bloggen is helemaal hip in 2019 en jij kunt hier ook zonder al te veel moeite aan meedoen. Er is namelijk erg goed geld mee te verdienen op verschillende manieren. Ben je ergens goed in of weet je veel van een onderwerp af? Start een blog in die niche en verdien geld aan je kennis!

Op deze pagina lees je meer over bloggen.

YouTube

Met video’s op YouTube valt veel geld te verdienen. Je kunt verschillende soorten video’s opnemen, bijvoorbeeld:

  • Vlogs
  • Product reviews
  • Schermopnames
  • Slideshow videos

Check dit artikel voor meer info over geld op YouTube

Teksten schrijven

Teksten schrijven kan leuk geld opleveren. Je kunt hier op verschillende manieren geld mee verdienen:

  • Schrijven voor anderen
  • Publiceren op een eigen website
  • Delen via artikelwebsites

In dit artikel ga ik dieper in op deze manieren en welke het beste bij jou past.

Andere handige informatie

Nep websites en scams

Er zijn veel websites welke je snel rijk methodes beloven en welke je doen geloven dat je binnen 2 weken een dure ferrari kunt rijden of een huis van 5 miljoen kunt kopen. Yeah right.. 😉

Als het te mooi om waar te zijn is dan.. is het inderdaad vaak te mooi en zeker niet waar. Voordat je ergens mee begint of instapt: Doe een (kort) onderzoek naar de betrouwbaarheid.

De methodes die ik met je deel zijn bewezen en 100% veilig. Maar let ook hierbij op dat je geen shady diensten of producten koopt welke je beloftes doen die niet waargemaakt worden.

Tijd voor actie

Stel niet langer uit, onderneem direct actie en begin met thuis geld verdienen via een van de bovenstaande methodes. Check ook de methode van Jacko Meijaard even.

Succes!