Krijg volledige vrijheid met een passief inkomen

Wat voor verschil in je leven zou een passief inkomen voor jou betekenen?

Denk daar maar eens over na 😉

Passief inkomen is een geweldig iets. Je verdiend geld terwijl je op vakantie bent, wanneer je slaapt of wat je ook maar aan het doen bent.

Het is de sleutel naar meer vrijheid in je leven. In welke vorm je die dan ook zou willen.

Want, wat betekent vrijheid voor jou eigenlijk?

Zou je vaker op vakantie gaan? Zou je het uitgeven aan materialistische dingen? Zo ja, wat dan? Of zou je een buffer opbouwen zodat je weet dat je bij een financiële tegenslag altijd geld achter de hand hebt?

Wat het mag betekenen voor jou: Ik geloof dat een extra inkomen wat grotendeels passief is hier een rol bij kan spelen 🙂

De vrijheid die je krijgt met een passief inkomen

Ik schrijf dit artikel vanuit mijn eigen ervaring, het kan zijn dat jij er anders tegenaan kijkt of andere waarden aan hecht.

Je kunt werken waar je wilt en wanneer je dat wilt

Dit punt is afhankelijk of je zelfstandig werkt zoals ik. Als je een full-time baan hebt wordt het een stuk lastiger natuurlijk.

De Ultieme Gids Naar 4000 Euro Per Maand

Download mijn ultieme gids naar 4000 euro per maand met winstgevende websites. Ontdek mijn methode + strategie en kopieer deze 1-op-1 voor jezelf.

Als je aan je eigen inkomstenbronnen werkt heb je in elk geval de luxe om te werken waar je wilt. Of dat nu thuis is, in de plaatselijke koffiebar of ergens in een warm land op het strand: Je hebt de luxe!

Passief inkomen kun je risicoloos terug investeren voor MEER passief inkomen

Als je eenmaal een passieve inkomstenbron hebt kun je de inkomsten hieruit terug investeren in het laten groeien van je bron of het opzetten van nog een inkomstenbron. Het laatste raad ik je sowieso aan: zorg voor meerdere passieve inkomstenbronnen.

Het mooie van winsten terug investeren is dat dit praktisch risicoloos is. Mocht het opzetten van je nieuwe geldstroom niet gaan zoals verwacht dan ben je geen geld uit eigen zak verloren.

En aan de andere kant: Als het wel goed gaat (waar we vanuit gaan!) dan voelt dit helemaal geweldig. Alsof je met gratis geld nog meer gratis geld hebt gekregen 😉

Je hebt meer geld te besteden

Meer inkomsten betekent meer besteedbaar geld. Nu moet je het niet zomaar over de balk gaan gooien (kan nogal verleidelijk zijn) maar je mag jezelf af en toe best trakteren op wat leuks.

En misschien had je juist een extra inkomstenbron nodig om bijvoorbeeld schulden af te betalen of te sparen voor een grote uitgave. Ook al ga je het niet direct uitgeven dan heb je alsnog meer geld te besteden.

Je bent minder of niet afhankelijk van een baan

Als je een baan hebt zorgt passief inkomen ervoor dat je hier minder afhankelijk van bent. Dit kan in veel opzichten:

  1. Misschien wil je wel minder uren gaan werken zodat je meer tijd hebt voor jezelf en leuke dingen
  2. Je hebt bij ontslag een backup zodat je niet in de financiële problemen komt
  3. Ook bij eventuele ziekte ben je niet afhankelijk van van een salaris of uitkering

Er zijn tientallen manieren om een passief inkomen op te bouwen

Passief geld verdienen kan op tientallen manieren en met verschillende methodes. Met en zonder investering.

Mijn eigen passieve inkomstenbronnen zijn bijvoorbeeld een netwerk van affiliate websites, een beleggingsrekening bij KNAB en wat cryptocurrency.

Op deze pagina vind je meerdere methodes.

Het voelt gewoon goed!

En dat is echt zo. Als ik ’s ochtends om 06:00 met mijn werkdag begin is het heerlijk om te zien dat er al geld is verdiend door mijn websites.

En dat terwijl ik lag te slapen.

Maar niet alleen dat. Het idee dat je 24/7 inkomsten hebt zonder er direct mee bezig te zijn voelt echt super. Het maakt niet uit of ik aan het werk ben, op het strand lig, met een hobby bezig ben of wat dan ook: De inkomsten lopen door.

Ik hoef er ook niet ’s ochtends vroeg uit om weer voor een baas te geld te verdienen in plaats van mijzelf. Ik zeg bewust hoef want ik sta om 5:30 op omdat ik dat zelf wil. 

Ultieme manier van passief geld verdienen in 2020

Ruim 80% van mijn passieve inkomsten komen uit affiliate sites. Dit is al jaren zo en daarom blijf ik mijn netwerk uitbreiden met meer sites.

Iedereen kan een affiliate site bouwen en hier geld mee verdienen. Het is absoluut geen rocket science en als je serieus voor lange termijn passief geld wilt verdienen is dit de beste keuze.

Als je niet weet hoe het moet heb ik iets handigs voor je: Jacko legt uit hoe je stap voor stap een affiliate site maakt en hier vervolgens geld mee verdiend. Je mag zijn stappen letterlijk kopiëren. Er kan dus niets misgaan eigenlijk.

Op zijn forum kun je ook alle vragen stellen die je wilt en de andere leden helpen je maar al te graag.

Wat zou passief geld voor jou veranderen?

Daar ben ik best benieuwd naar. Laat het horen in de reacties! 😀

Stappenplan Voor 4000 Euro Per Maand

Download mijn stappenplan tijdelijk gratis en begin zelf met geld verdienen via internet.

Geschreven door Youri

Internet ondernemer die "leeft van het internet" met meer dan 15 jaar ervaring. Op Slimmerverdienen deel ik mijn tips en technieken voor het bouwen van een online business met websites. Lees mijn verhaal

Plaats een reactie