Tradetracker

TradeTracker is 1 van de 3 meest bekende en gebruikte affiliate netwerken in Nederland.Als je met affiliate marketing aan de slag gaat mag dit netwerk niet ontbreken in jouw promotie activiteiten.

Wat is TradeTracker en hoe kun jij er geld mee verdienen?

Logo van TradeTracker

Wat is TradeTracker?

TradeTracker is een affiliate netwerk, oftewel een bedrijf wat affiliates en adverteerders samenbrengt. Via het platform kun je producten en diensten van de aangesloten adverteerders promoten.

Enkele bekende namen welke je bij TradeTracker kunt promoten:

  • Transavia
  • Lidl-Shop
  • HEMA
  • AliExpress

Dit zijn slechts enkele bekende namen van het enorm grote aanbod aan adverteerders. In totaal kun je kiezen uit 38 categorieën/branches aan producten en diensten.

Populaire categorieën binnen TradeTracker zijn:

  • Auto’s & motoren
  • Mode & sieraden
  • Telecommunicatie
  • Gezondheid & verzorging
  • Elektronica & witgoed

Waarom Trade Tracker gebruiken

Naar mijn mening is TradeTracker onmisbaar als je affiliate marketeer bezig bent. Je hoeft het natuurlijk niet als enige netwerk te gebruiken. Je kunt gewoon van meerdere netwerken producten en diensten naast elkaar promoten.

Veel adverteerders

Het netwerk heeft een groot aantal adverteerders welke mooie producten en diensten aanbieden. De meeste adverteerders zitten exclusief bij TradeTracker, een goede reden om zeker een account bij dit netwerk te hebben.

Stappenplan Voor 4000 Euro Per Maand

Download mijn stappenplan tijdelijk gratis en begin zelf met geld verdienen via internet.

Zo loop je geen promoties mis! 🙂

Nieuwe technologie

Een ander pluspunt aan TradeTracker is dat het constant investeert in nieuwe technologie. Hiermee zorgen zij ervoor dat affiliate marketing nóg beter kan worden uitgevoerd. Dit is in het voordeel van de affiliate, de adverteerder en het netwerk zelf.

Transparantie is iets wat enorm hoog in het vaandel staat bij dit bedrijf.

Top-notch klantenservice

Ook is het team achter het bedrijf ontzettend behulpzaam om betere resultaten uit je websites te halen. Ook benaderen ze je actief met nieuwe campagnes en acties als deze bij je website passen.

Het is binnen TradeTracker ook mogelijk om via het ticketsysteem direct contact te hebben met adverteerders. Zo kun je al je vragen aan ze stellen, persoonlijke promoties afspreken en meer.

Plaats een reactie