Mijn Favoriete Boeken Voor Succes, Ondernemen & Geld Verdienen

Als iets een verschil heeft het gemaakt in mijn successen dan zijn het wel boeken. Je kunt via het internet alle kennis vinden maar boeken hebben toch iets speciaals. En geven je net dat beetje extra inspiratie en motivatie.

In deze blog deel ik de boeken waar ik zelf veel “Ahaa!” momenten heb gehad en welke tot mijn favorieten behoren.

Dit zijn mijn Favoriete Boeken

Dit zijn mijn favorieten boeken waarmee ik mijn leven en business naar een next level heb getilt. Klinkt cliché maar is wel zo 😉

1. Think And Grow Rich

Dit is voor veel ondernemers hét boek wat tot nieuwe inzichten en GROTE doorbraken heeft geleid. Het origineel komt uit 1937 en het boek is nog steeds relevant en populair.

Ik ben het momenteel voor de 3e keer aan het lezen en ook nu begint de energie te stromen van binnen. Een echte must-have als je financieel onafhankelijk wil worden!

2. Rijke Pa, Arme Pa (Rich Dad Poor Dad)

Dit is ook zo’n legendarisch boek wat het verschil maakt tussen wel of geen succes. Robert Kiyosaki laat in dit boek het verschil zien tussen een rijke en arme mindset middels een verhaal over zijn eigen jeugd. Met zijn twee vaders: De rijke pa en de arme pa.

Zelf vind ik het boek lekker vlot weglezen en gaandeweg begin je te begrijpen hoe de rijken denken en met hun geld omgaan. En zo meer geld verdienen. Ook dit is een must-have!

3. Invloed: De 6 Geheimen van Overtuigen

Overtuigingskracht is goud waard. Maar niet iedereen heeft dat van zichzelf. Maar je kunt het wel leren. En daar is dit boek een pareltje voor..

In dit boek leer je de 6 principes van overtuigen. En deze principes kun je op alle vlakken van je leven en business toepassen. Of het nu een discussie met een vriend is, een onderhandeling met een verkoper of de deal van je leven met je business.

4. Daily Readings From You Can You Will: 90 Devotions

Dit boek heb ik in november 2020 gekocht en heb ik een paar weken terug voor het eerst uitgelezen. De bedoeling is dat je elke dag 1 hoofdstuk (van 2 bladzijden) leest. 90 dagen lang.

Het is mij zo goed bevallen dat ik opnieuw begonnen ben. Ik lees dit boek als één van de eerste dingen nadat ik ’s ochtends opsta.

Het boek is vooral gericht op je manier van leven en bijbehorende mindset. De lessen zijn geschreven aan de hand van scripts uit de Bijbel. Maar dan op een praktische en niet religieuze manier. Toegankelijk voor iedereen, ook voor wie niet in iets groters zoals God of het Universum gelooft.

5. Fit, Rijk & Slim

Dit is echt een heel tof boek! Het is uitgebracht door Timothy Ferriss, de schrijven van de 4-urige werkweek.

In dit 672(!) pagina tellende boek vind je korte hoofdstukken waarin 1 persoon zijn/haar levenslessen, tips en inspiratie deelt. Van onbekende ondernemers tot grote namen zoals Arnold Schwarzenegger (I’ll be boek.. eh back) en Tony Robbins.

In dit boek vind je echt gouden nuggets op het gebied van geld, fitness, gezondheid, mindset, business, voeding en meer.

6. De 4-urige Werkweek

In de 4-urige werkweek vertelt Timothy Ferriss je hoe je slimmer kunt werken en verdienen. In plaats van harder. Past perfect bij deze site dus 😉

Ontdek hoe je met minder werken meer kunt bereiken. En zo je dromen en doelen kunt najagen. Ook een must-have voor iedereen die succesvol wil worden.

7. The Richest Man Of Babylon

Een fijn boek wat makkelijk weg leest over hoe geld werkt, hoe je het kunt vermeerderen en vermogen opbouwen. Heeft qua insteek wat weg van Rijke Pa Arme Pa. Het is in verhaalvorm geschreven waardoor de materie goed binnenkomt zonder theoretisch geneuzel.

8. Klanten zijn eigenlijk nét mensen

Eén van de eerste boeken op dit vlak welke ik ooit gekocht heb. Ergens in oktober 2010 alweer. In dit boek van Jos Burgers vind je 100 eye-openers en inzichten over hoe je klanten kunt verleiden. Deze principes en lessen kun je ook voor je affiliate sites en online business gebruiken.

Stappenplan Voor 4000 Euro Per Maand

Download mijn stappenplan tijdelijk gratis en begin zelf met geld verdienen via internet.

Geschreven door Youri

Internet ondernemer die "leeft van het internet" met meer dan 15 jaar ervaring. Op Slimmerverdienen deel ik mijn tips en technieken voor het bouwen van een online business met websites. Lees mijn verhaal

Plaats een reactie