Passief inkomen genereren: 3 methodes om passief geld te verdienen via internet

Een passief inkomen genereren: Het is momenteel een hot onderwerp. Want zeg nou zelf, wie wil niet geld verdienen terwijl je ondertussen andere dingen aan het doen bent? 😉

Want hoe kun jij zelf ook een passief inkomen opzetten? En wat voor voordelen heeft dat voor jou? In dit artikel ga ik daar dieper op in.

Passief inkomen genereren: Wat is het precies?

Met passieve inkomsten verdien je geld zonder daar actief tijd in te investeren. Als je bijvoorbeeld voor een baas werkt dan krijg je betaald per uur. Je ruilt dus tijd voor geld.

Met passieve inkomsten werkt het iets anders: Je investeert eerst je tijd in het zaaien van zaadjes, bijvoorbeeld het bouwen van een affiliate website. Dit levert je niet direct geld maar zal pas na verloop van tijd (constante) inkomsten opleveren. Ook als je er geen tijd meer in stopt.

Zo wordt het dus mogelijk om geld te verdienen terwijl je leuke dingen doet, ligt te slapen of op vakantie bent bijvoorbeeld. Dat klinkt wel lekker toch?

If you don’t find a way to make money while you sleep, you will work until you die.

– Warren Buffett

Iedereen zou tenminste één vorm van passieve inkomsten moeten hebben

Als je het mij vraagt zou iedereen een passieve inkomstenbron moeten hebben. Dit verrijkt je leven namelijk op verschillende manieren:

  • Je hebt meer te besteden dan puur en alleen je salaris
  • Je hebt de mogelijkheid om minder te gaan werken
  • Misschien ben je jouw baan wel beu en kun je deze opzeggen dankzij je passieve inkomen

Passief inkomen genereren: Het is makkelijker dan je denkt!

Denk je nu ‘dat wil ik ook wel!’? Mooi. Zelf een passief inkomen genereren is namelijk makkelijker dan je denkt. Iedereen kan dit en er zijn verschillende opties en mogelijkheden om dit op te zetten. Met of zonder investering: De keus is aan jou.

Hieronder deel ik 3 manieren van passieve inkomsten welke ik zelf ook gebruik en waar ik van kan leven. Deze methodes kan ik je dus van harte aanraden ook te gaan gebruiken.

Stappenplan Voor 4000 Euro Per Maand

Download mijn stappenplan tijdelijk gratis en begin zelf met geld verdienen via internet.

Passief geld met affiliate marketing

Affiliate marketing is één van de beste manieren om een passief inkomen te genereren. Je promoot producten en diensten van anderen en ontvangt een commissie hiervoor als iemand iets via jouw unieke link koopt.

Je doet dit via een eigen affiliate website. In het begin investeer je tijd en geld voor het bouwen en opzetten van de website zodat je op de lange termijn hier geld aan kunt verdienen. Zonder dat je er actief tijd aan besteed.

Zo kun je dus geld verdienen terwijl je slaapt, aan het reizen bent of gewoon voor je baas aan het werk bent.

Dit is de meest makkelijke manier om een passieve inkomstenbron op te zetten. In de Affiliate Marketing Revolutie video-training ontdek je hoe makkelijk en snel je zelf een affiliate website kunt opzetten.

Passief geld verdienen met het verkopen van eigen producten

Een andere lucratieve manier om passief geld te verdienen is het aanbieden van eigen producten. Zeker als dit digitale producten zijn.

Digitale producten kun je namelijk volledig geautomatiseerd verkopen. Na betaling ontvangt je klant automatisch het product of toegang tot het product zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen.

Eerder schreef ik al artikelen over voorbeelden van digitale producten om te verkopen en een stappenplan hoe je zelf een ebook kunt maken en verkopen.

Passieve inkomsten met dropshipping

Dropshipping is een andere methode welke de laatste tijd erg populair is. Met dropshipping verkoop je zelf fysieke producten zonder deze op voorraad te hebben. Je gebruikt een dropship leverancier welke de producten direct naar jouw klanten verstuurd.

Jij hoeft de producten alleen te verkopen en de leverancier doet de rest voor je.

Je verkoopt de producten meestal via een eigen webshop. Een andere mogelijkheid is door de producten te verkopen op Bol.com. Zo profiteer je van de populariteit van Bol en de vele bezoekers die deze webshop elke dag heeft.

Producten en leveranciers vinden voor dropshipping

Om het je een stuk makkelijker te maken heb ik een lijst met producten en leveranciers voor je gezocht. Zo hoef je zelf weinig tot geen onderzoek te doen naar wat werkt maar kun je iets kiezen uit de lijst.

Hier vind je een lijst met producten en leveranciers welke je direct kunt gebruiken.

Welke methode lijkt jou wat?

Geef het even door aan mij via een reactie, ik ben benieuwd naar waar jij mee wil beginnen! 😀

Stappenplan Voor 4000 Euro Per Maand

Download mijn stappenplan tijdelijk gratis en begin zelf met geld verdienen via internet.

Youri
Geschreven door Youri

Met Slimmerverdienen help ik mensen geld verdienen op het internet. Met meer dan 10 jaar ervaring deel ik graag mijn tips, technieken en meer over geld via internet met je zodat ook jij een inkomen via internet kunt opbouwen.

Plaats een reactie