7 skills waarmee je ALTIJD geld kunt verdienen

Op zoek naar manieren om meer geld te verdienen? Het liefste vanuit huis en via internet? Leer dan een of meerdere van de skills in dit artikel. Hiermee kun je de komende jaren gegarandeerd (veel) geld verdienen.

De afgelopen jaren is de vraag naar mensen met deze skills extreem gegroeid. Dus als je slim bent profiteer je hier zelf ook van. 😉

1. Tekstschrijver / copywriter

Er is veel vraag naar tekstschrijvers en copywriters. Elk bedrijf heeft tekst nodig voor content. Er is vooral veel vraag naar:

 • Webteksten
 • Blogs
 • Advertenties
 • Verkooppagina’s
 • Productbeschrijvingen

En het mooie aan copywriting is dat het eigenlijk heel makkelijk is. En je hebt er enkel een computer en Word voor nodig.

Supertip: Met ‘Copywriting In 30 Dagen’ heb je na 30 dagen alle technieken en skills in huis om zelf mooie teksten te schrijven en verkopen. Ook voor betalende klanten! ?

Je kunt zowel voor klanten schrijven als kant en klare teksten of tekstpakketten maken en deze verkopen

Op deze manier verdien je meer als tekstschrijver

Specialiseer jezelf in een specifieke markt of onderwerp. Bijvoorbeeld ‘gezondheid’. Zo kun je als tekstschrijver meer geld krijgen voor je teksten. Je klanten zien je dan als een expert op dit gebied en zullen sneller voor jou kiezen dan een random tekstschrijver.

Kies een onderwerp waar je zelf veel van weet of waar je interesses liggen. Zo hou je het voor jezelf simpel en kun je altijd goede teksten leveren.

Als je telkens over andere onderwerpen moet schrijven gaat dit vaak ten koste van je productiviteit. En kan het soms ook een lastige taak zijn als het onderwerp je niet boeit.

2. Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ook naar zoekmachine optimalisatie is HEEL veel vraag.

De Ultieme Gids Naar 4000 Euro Per Maand

Download mijn ultieme gids naar 4000 euro per maand met winstgevende websites. Ontdek mijn methode + strategie en kopieer deze 1-op-1 voor jezelf.

Zoekmachine optimalisatie is het verbeteren van websites voor zoekmachines zoals Google. Hierdoor komen websites hoger in Google te staan en ontvangen ze meer bezoekers. En dus klanten.

Veel ondernemers en website eigenaren weten goed hoe ze mooie websites moeten bouwen. Maar van zoekmachine optimalisatie hebben ze vaak geen kaas gegeten.

Dus betalen zij anderen om dit voor hen te doen.

Misschien denk je nu ‘Ja hé, ik weet toch ook niet hoe dat moet?‘..

Maar zoekmachine optimalisatie is makkelijk te leren. Het is ook zeker geen hogere wiskunde.

En het is helemaal makkelijk te leren en uit te voeren voor anderen met dit uitgebreide SEO stappenplan. Kwestie van de stappen volgen en that’s it!

3. Websites maken en/of verkopen

Ook website bouwers zitten de komende jaren goed. Je kunt dit voor zowel klanten doen als zelf sites opzetten en deze doorverkopen.

Beide is goede handel.

Vooral het zelf bouwen van websites werkt goed: Je hoeft geen klanten te scoren en kunt zelf je aanbod creëren. Als je dan kiest voor populaire concepten verkoop je jouw websites altijd.

4. Blogger

Blogger worden kun je zowel voor jezelf doen als voor bedrijven.

Het meest interessante is het starten van jouw eigen blog. Hiermee kun je voor lange tijd geld verdienen. Vaak ook passief. Ook kun je verschillende verdienmodellen toepassen en zo je inkomsten spreiden.

Start een blog over een onderwerp wat je leuk vind en begin met het maken van blog artikelen. Je kunt hier perfect affiliate marketing bij gebruiken en eigen digitale producten verkopen.

Bloggen voor bedrijven en anderen

Je kunt ook voor anderen gaan bloggen. Je zult dan meestal per blog betaald worden. Het nadeel hieraan is dat je slechts eenmaal geld krijgt per blog en je ook over onderwerpen zult moeten schrijven die je niet altijd even interessant of leuk vind.

Dit is wel een mooie optie om meer ervaring op te doen terwijl je aan je eigen blog werkt.

5. Programmeren & coderen

Ook met programmeren valt veel geld te verdienen in de huidige tijd waar we leven. Met steeds verdergaande digitalisering van zaken is de vraag naar programmeurs groot. Er is meer vraag dan aanbod op dit moment en dat is positief voor iedereen die programmeert.

Dit betekent dat er meer betaald wordt voor codewerk. 😉

Wist je dat: Het gemiddelde uurtarief voor een programmeur rond de € 75 excl btw is? Als je 7 uurtjes per dag werkt is dat € 525 per dag!

Programmeren word ook steeds makkelijker en toegankelijker. Eerst was dit voor de echte die-hard nerds. Tegenwoordig zijn er veel online leerprogramma’s waarmee je op een speelse manier leert programmeren.

Hier kun je op een laagdrempelige manier leren coderen

 1. Soofos
 2. Codecademy
 3. Coursera
 4. Udemy online cursussen
 5. The Code Player

Zeker leuk om eens te proberen en te kijken of het iets voor je is. Mocht dat zo zijn dan weet je dat er ook een leuk salaris in het vooruitzicht staat 😉

6. Grafisch ontwerper en webdesigner

Ook grafisch designers & webdesigners zitten goed. In de afgelopen 20 jaar was er al veel vraag naar deze diensten en dat is niet veranderd.

Alhoewel door de komst van WordPress er minder vraag is naar webdesigners valt hier nog steeds leuk mee te verdienen. Niet alles kan zomaar in WordPress gemaakt worden tenslotte. Dus voor deze projecten zijn webdesigners hard nodig.

Ook voor grafisch ontwerpers is het speelveld groot. Er is nog steeds veel vraag naar ontwerpers voor print design (zoals visitekaartjes, flyers en andere materialen). Maar ook naar andere soorten ontwerpen zoals:

 • Social media graphics
 • Logo’s
 • Icons
 • Web elementen
 • Product mockups & presentaties

7. Social media marketing

Social media is een vast onderdeel van het leven voor de meeste mensen. Bedrijven kunnen er ook niet meer omheen en zullen voor succes aanwezig moeten zijn op meerdere sociale media.

Vooral voor veel kleinere bedrijven is dit een moeilijke stap: Ze weten niet zo goed wat ze met social media aanmoeten en hoe ze het moeten gebruiken. Dus huren ze mensen in die dit voor hen kunnen doen.

Als je denkt dat dit iets voor je is moet je ZEKER deze pagina even bekijken. Hier ontdek je namelijk:

 1. Alle ins- en outs over social media beheer
 2. Alles over het opzetten van social media marketing diensten
 3. Heb je een wekelijkse coaching call voor de laatste technieken
 4. En een team dat je helpt bij vragen of als het even tegenzit

Vanaf nu is geen geld hebben alleen nog een excuus

Kijk, iedereen kan momenten hebben zonder geld door een financiële tegenslag. Dat kan en dat mag.

Maar het gaat er om welke keuze je hier maakt: Zitten mokken dat je geen geld hebt of ga je een skill leren en inzetten zodat je altijd geld kunt verdienen?

Team winnen of Team verliezen? 😉

Laat me weten in de comments welke skill jij gaat gebruiken ?

Stappenplan Voor 4000 Euro Per Maand

Download mijn stappenplan tijdelijk gratis en begin zelf met geld verdienen via internet.

Geschreven door Youri

Internet ondernemer die "leeft van het internet" met meer dan 15 jaar ervaring. Op Slimmerverdienen deel ik mijn tips en technieken voor het bouwen van een online business met websites. Lees mijn verhaal

Plaats een reactie