Assets opbouwen: Begin zo VROEG mogelijk!

Investeren en assets opbouwen klinkt als iets wat alleen met veel geld kan en weggelegd is voor ondernemers, bankiers en financiële experts. Deze gedachte weerhoud velen ervan om de stap te zetten hun geld voor zich te laten werken.

Hoewel deze groepen zich voornamelijk houden met investeringen en dit vaak met grote bedragen doen betekent dit niet dat het iets onmogelijks is voor jou.

Sterker nog: Investeren in nieuwe assets en geld voor je laten werken kan op alle niveaus. En we raden je aan om hier zo vroeg mogelijk mee te beginnen!

Met de mogelijkheden van vandaag de dag ben je ook niet meer beperkt tot:

 1. Stocks (aandelen)
 2. Forex (valuta)
 3. Vastgoed

Deze traditionele investering en beleggingsmarkten zijn nog zeker van toepassing en bieden geweldige lange termijn rendementen. Maar alvorens je in deze markten actief gaat kun je jouw geld voor je laten werken.

Investeren = verschillende assets opbouwen

Investeren gaat om steeds meer (en grotere) assets opbouwen. Assets zijn bezittingen/eigendommen welke blijvend en structureel meer geld opleveren dan dat ze kosten.

Het maakt werkelijk niet uit wat het is: Als het je telkens weer geld oplevert is het een asset.

Assets zijn tevens de sleutel naar passieve inkomsten. 😉

Het tegenovergestelde van een asset is een liability: Iets wat je constant geld blijft kosten. Voorbeelden hiervan zijn je auto, je (koop)huis en andere zaken welke telkens opnieuw geld kosten.

Mijn Methode voor 4000 Euro Per Maand

In mijn Exclusieve stappenplan laat ik je zien hoe ik 4K per maand verdien met websites. Je kunt het nu gratis downloaden 👇

Huh? Een koophuis een liability?

Een koophuis is toch een lange termijn investering?

Dit is een GROOT misverstand.. In theorie is je koophuis inderdaad een lange termijn investering. Mits je het huis volledig afbetaald in 30 – 40 jaar én het ook nog eens met winst kunt verkopen.

En dan moeten alle factoren meezitten. In de realiteit loopt het vaak anders want in 30 jaar kan er veel gebeuren:

 1. De waarde van geld fluctueert, onder andere door de inflatie
 2. De waarde van woningen kunnen ook (extreem) wisselen door allerlei invloeden: bijv. een crisis op de woningmarkt of aanpassingen in de omgeving van de woning/wijk die niet ten goede van de woonbeleving komen.
 3. Nog 1001 redenen welke direct van invloed kunnen zijn

Terug naar de assets. Je kunt het beste zo vroeg mogelijk beginnen met assets opbouwen. Zo haal je er maximaal profijt uit en kun je zo snel mogelijk je vers verdiende geld terug investeren in nog meer assets en een snowball effect creëren.

Assets: Waar kan ik het beste in investeren?

Als je serieus met je geld voor de toekomst bent raad ik je aan om VANDAAG nog te beginnen met investeren in assets.

Hieronder geef ik je een lijstje met minder voor de hand liggende voorbeelden maar welke wel een lage instapdrempel hebben én waar we zelf in investeren.

Ook jij kunt hier makkelijk mee beginnen zonder een grote zak geld nodig te hebben. En het is zonde voor je portemonnee als je hier niet zo snel mogelijk mee begint.

Bestaande websites met inkomsten (favoriet! ?)

Investeren in websites welke al inkomsten hebben is momenteel één van de meest interessante mogelijkheden. Zeker omdat je Return On Investment (ROI) erg hoog kan zijn ten opzichte van bijvoorbeeld beleggen.

Met name websites welke affiliate marketing, adsense of een eigen product als verdienmodel hebben vergen weinig onderhoud en zijn perfecte assets.

Stel je koopt een onderhoudsvrije website welke 50 euro per maand inkomsten heeft voor een bedrag van 600 euro. Na 12 maanden heb je dan je 600 euro terugverdiend wat betekent dat elke maand hierna pure winst is.

En na 24 maanden heb je dan al 100% ROI (winst) op deze investering! ?

Stel dat je dit proces 5 keer herhaalt en dus in totaal 5 websites a 50 euro inkomsten per maand aankoopt:

Dat betekent 250 euro per maand aan passieve inkomsten, elke maand opnieuw. Dat is 3000 euro per jaar zonder er iets voor te doen.

Alternatief: Bouw zelf websites waar je eenmalig werk aan hebt en welke je daarna kunt ‘vergeten’. Deze zullen met de juiste stappen na verloop van tijd geld gaan opleveren. Check deze pagina hoe je dit zelf kunt doen.

Digitale / Informatie producten

Digitale / informatie producten zijn ebooks, video’s (cursussen), code, geluid, noem maar op. En deze zijn anno 2019 niet meer weg te denken: Steeds meer gaat digitaal.

Een andere blijvend stijgende trend is dat mensen in hun persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling willen investeren. Hier komen de digitale cursussen en informatie producten van pas.

Je hebt ze zelf vast wel eens voorbij zien komen, boeken/trainingen voor:

 • Gezonder leven en/of eten
 • Online geld verdienen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • etc

Dit zijn slechts een deel van de onderwerpen die je tegenkomt, tegenwoordig is er voor vrijwel alles een digitaal boek of cursus beschikbaar.

Omdat het digitaal is heb je het voordeel dat het gehele verkoop- en leveringsproces geautomatiseerd kan worden. Daarnaast zijn de kosten voor het maken van een ebook of digitaal product vrij laag, zeker als je zelf de inhoud van het product kunt maken.

Het verkopen van zo’n product kan via een simpele website gemaakt met WordPress. Via affiliate netwerken als PayPro kun je andere website eigenaren en bloggers inzetten om jouw product te promoten tegen een vergoeding per gerealiseerde verkoop.

Liever een kant en klaar product overnemen? Op sites als Sitedeals worden er ook met regelmaat websites met een ebook of ander digitaal product aangeboden.

Beleggen via KNAB of ZwitserLeven

Sinds een tijdje is het mogelijk om via de bank Knab direct via de app te beleggen vanaf € 100 per maand (voor ten minste 12 maanden). Ook kun je eenmalig inleggen vanaf € 10.000 wat een gebruikelijker bedrag voor beleggingen is.

Knab heeft dit nu een stuk toegankelijker gemaakt en je kunt aan dit programma meedoen als je een Knab Plus rekening hebt (€ 5,- per maand). De beheerkosten voor het beleggen zijn slechts 0,50%.

Binnenkort delen we een review over onze ervaring met het beleggen via Knab.

Lees meer op de website van Knab zelf over de mogelijkheden voor beleggen.

Beleggen met ZwitserLeven (tip!)

Een ander mooi alternatief is het Zwitserleven programma. Je kunt via dit beleggingsprogramma al starten met beleggen vanaf 50 euro.

Je kunt kiezen op welke manier je jouw geld wilt beleggen:

 1. Relaxed (3,54% rendement)
 2. Bewust (5,39% rendement)
 3. Avontuurlijk (7,25% rendement)

Aan elk van deze 3 vormen hangt een bepaald rendement- en risico vast. Uiteraard hoe hoger het rendement hoe groter het risico.

Lees hier meer over op de website van zwitserleven >

Mobiele Apps

Mobiele apps zullen net als de laatste 5 jaar ook de komende jaren nog meer terrein gaan winnen. Hiermee valt tevens goed geld te verdienen: Met name gratis apps met reclame leveren goede reclame inkomsten op.

Het maken van custom apps kan duur zijn, zeker als je zelf geen ervaring in dit soort zaken hebt. Gelukkig is er ook gewoon kant en klare code voor allerlei apps te koop op sites als:

Je hebt hier enkel nog een app programmeur voor nodig om de app wat aan te passen indien gewenst en deze klaar te maken om te publiceren in de Apple App Store en Google Play Store.

Je kunt ook bestaande apps kopen welke al inkomsten draaien via bijvoorbeeld Flippa.

Traditionele assets voor wederkerende (passieve) inkomsten

Natuurlijk zijn bovenstaande assets een totaal andere richting dan de gebruikelijke assets waarin geïnvesteerd wordt zoals:

 • Vastgoed
 • Aandelen
 • Beleggingen
 • Businesses en andere investeringen

Als je het geld hebt en kunt missen moet je zeker gebruik maken van deze traditionele manieren, echter is dat lang niet voor iedereen het geval (including me).

En juist voor die groep zijn de eerder door mij genoemde assets super interessant.

Conclusie: Assets opbouwen kan iedereen

Het maakt niet uit hoe groot of klein deze assets zijn: Als je er maar telkens weer geld aan kunt verdienen zonder er actief tijd in te steken.

Nogmaals: Ik raad je aan om vandaag nog te beginnen met het opbouwen van assets en passieve inkomsten zodat je hier financieel voordeel uit kunt halen op de lange termijn.

Stappenplan Voor 4000 Euro Per Maand

Download mijn stappenplan tijdelijk gratis en begin zelf met geld verdienen via internet.

Youri
Geschreven door Youri

Met Slimmerverdienen help ik mensen geld verdienen op het internet. Met meer dan 10 jaar ervaring deel ik graag mijn tips, technieken en meer over geld via internet met je zodat ook jij een inkomen via internet kunt opbouwen. Lees mijn verhaal

Plaats een reactie