Neostrada alternatief nodig? Dit zijn de 3 beste opties [september 2021]

Ben je op zoek naar een Neostrada alternatief vanwege de extreem slechte service en kwaliteit van de laatste maanden én de extreme prijsverhogingen? Je bent niet de enige helaas..

Neostrada was ruim 10 jaar één van de beste webhosters van Nederland. Dat imago hebben ze inmiddels niet meer. Integendeel: het regent klachten de laatste tijd.

De oorzaak?

Ook Neostrada is overgenomen door TWS (Total Webhosting Solutions). Deze nieuwe eigenaar heeft maar 1 doel: maximaal winst maken op bestaande klanten. Het is een investeringsmaatschappij die zoveel mogelijk hosting bedrijven opkoopt en daarna de prijzen (extreem) verhoogt. En de inbegrepen service omlaag gooien.

Lees ook: Versio prijsverhoging dankzij nieuwe eigenaar.

Voorheen kon je Neostrada onder andere telefonisch, via e-mail en via de livechat bereiken. Tegenwoordig kun je ze praktisch nergens meer bereiken. Lees hier de meest recente reviews over Neostrada.

Verspil je tijd en geld niet aan webhosters die een loopje met je nemen. Verhuis je (belangrijke) websites naar een hoster waar je op kunt rekenen. Dit zijn de 3 beste alternatieven van het moment.

3 Beste Neostrada alternatieven

Als je een waardig Neostrada alternatief zoekt kan ik je 3 webhosters aanraden. Betrouwbare en zelfstandige partijen welke met afschuw kijken naar hoe TWS hosting bedrijven opkoopt en daarna puur gebruiken als melkkoeien.

Kies voor een hostingbedrijf wat staat voor kwaliteit en service. En waar je een eerlijke prijs betaald. Kies één van de onderstaande alternatieven en je maakt deze situatie niet meer mee.

1. Beste keuze: Cloud86 🚀

Cloud86 is sinds anderhalf jaar mijn absolute favoriet. De kwaliteit is hoog, websites laden snel (ze zijn tot de snelste hoster van 2020 verkozen!) ❤️ Hier zit je dus 100% goed.

De Ultieme Gids Naar 4000 Euro Per Maand

Download mijn ultieme gids naar 4000 euro per maand met winstgevende websites. Ontdek mijn methode + strategie en kopieer deze 1-op-1 voor jezelf.

Vanaf € 1,95 per maand host je hier al 2 websites. Dit pakket heeft basis ondersteuning inbegrepen. Wil je liever uitgebreide ondersteuning en de mogelijkheid om tot 10 websites te hosten? Kies dan pakket medium wat vanaf € 2,95 per maand gebruikt kan worden. Dit pakket heeft voor de meesten de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Tip: Lees ook mijn Cloud86 review.

Cloud86 SSD Webhosting pakketten

Cloud86 webhosting

 • Controlepaneel: Plesk
 • SSL certificaat: Gratis van LetsEncrypt
 • Contractduur: 1 maand

Probeer Cloud86 nu met 50% korting

2. Mijn.host

In 2020 heb ik kennisgemaakt met mijn.host. Marijn, de eigenaar van het bedrijf, contacteerde mij na een oproep voor betaalbare webhosting welke gebruik maakt van Direct Admin en ook persoonlijke service bied.

Met het pakket Starter kun je hier vanaf slechts € 1,99 per maand 3 websites plaatsen. Hier zit onbeperkt dataverkeer bij inbegrepen net zoals Neostrada aanbied. Een waardig alternatief dus.

Webhosting aanbod van Mijn.host

Mijn.host webhosting

 • Controlepaneel: Direct Admin
 • Webhosting vanaf: € 1,99 per maand (eerste 12 maanden) daarna € 3,99
 • Gratis SSL certificaten
 • Minimale contractduur: 1 maand

3. SiteGround

SiteGround is net zoals de eerder genoemde hosters een goed alternatief voor Neostrada. In het verleden heb ik met deze partij gewerkt voor klanten. Je hebt ook hier een goede prijs/kwaliteit verhouding en als je ergens niet uitkomt heb je 24/7 toegang tot de behulpzame support afdeling.

Het meest interessante pakket is “GrowBig” waar je voor € 6,99/maand onbeperkt websites op kunt hosten. Let wel op: deze prijs is alleen voor de eerste 12 maanden. Daarna kost dit pakket € 22,99 per maand.

SiteGround webhosting pakketten

SiteGround webhosting

 • Controlepaneel: Site Tools (voorheen cPanel)
 • Webhosting vanaf: € 3,99 per maand voor 1 website
 • Gratis SSL certificaten
 • Minimale contractduur: 12 maanden

Kies voor SiteGround

Conclusie: Cloud86 is het beste Neostrada alternatief

Van de 3 opties die ik gedeeld heb is Cloud86 de beste keus. Simpelweg vanwege de hoogste kwaliteit, supersnelle servers en een meesterlijke support afdeling.

Als je dus nog op zoek bent naar een Neostrada alternatief dan adviseer ik je om niet langer tijd hieraan te besteden en te kiezen voor de huidige nummer 1 in Nederland.

Stappenplan Voor 4000 Euro Per Maand

Download mijn stappenplan tijdelijk gratis en begin zelf met geld verdienen via internet.

Geschreven door Youri

Internet ondernemer die "leeft van het internet" met meer dan 15 jaar ervaring. Op Slimmerverdienen deel ik mijn tips en technieken voor het bouwen van een online business met websites. Lees mijn verhaal

Plaats een reactie