Werken waar je wilt: Het is mogelijk (en niet moeilijk)!

Het is een regenachtige maandag morgen terwijl ik dit artikel schrijf. Ik zit in een leuk cafe/restaurant met een industriële look midden in het centrum van Eindhoven. Ondanks het een maandagochtend is (10:23 om precies te zijn) is het al gezellig druk hier.

Tegenover me zitten enkele andere ZZP’ers te werken en vlak achter me zit een enigszins luidruchtig groepje Italiaanse jongeren welke duidelijk een stedentrip in Eindhoven houden. Toch storen ze me totaal niet 🙂

Werken waar je wilt: Dat is wel lekker hoor

Met de opkomst van het internet zijn er steeds meer mensen wie hun geld verdienen via het internet. Sommigen daarvan nog steeds voor een werkgever en anderen weer zelfstandig.

De een werkt als tekstschrijver, de ander bouwt affiliate websites en weer een ander beheert 2 webshops.

Het maakt niet uit wat ze doen, 1 ding hebben ze gemeen met elkaar: Ze kunnen werken waar zij dat willen en hebben hierin volledige vrijheid.

Op deze website spreek ik veelal over thuiswerken. Het doel waar mijn doelgroep naar streeft. Zodat je zonder een baas kunt bepalen wat én wanneer je het doet en zelf de volledige touwtjes in handen hebt.

Thuiswerken, ZZP, flexwerken: How you wanna call it

Het begrip ’thuiswerken’ is voor mij een synoniem geworden voor zelfstandig werken/zijn. Thuiswerken an sich klinkt namelijk heel leuk maar gaat snel vervelen:

Je zit iedere dag weer in dezelfde omgeving en dat kan thuis net zo hersen dodend werken als iedere dag op kantoor bij een werkgever.

Gelukkig heb ik een lieve hond die vaak bij me komt liggen als ik aan het werk ben, wat natuurlijk een dikke plus is. 🙂

De Ultieme Gids Naar 4000 Euro Per Maand

Download mijn ultieme gids naar 4000 euro per maand met winstgevende websites. Ontdek mijn methode + strategie en kopieer deze 1-op-1 voor jezelf.

Een hond tijdens het werk kan voor een grote productiviteitboost zorgen
Zo ligt meneer dan half onder je stoel te ronken alsof zijn leven ervanaf hangt 😉

Als het even tegenzit of je komt ergens niet uit ben je snel geneigd om een rondje met hem te gaan wandelen of iets anders in het huishouden te doen. En alhoewel het dus heel fijn is om deze luxe te hebben is dit ook gelijk een ‘gevaar’.

Want thuis raak je namelijk supersnel afgeleid door allerlei dingen die nog moeten gebeuren in huis. En je vrienden begrijpen vaak ook niet echt waarom je overdag niet kunt afspreken ‘want je bent toch gewoon thuis?’.

Flexwerkplekken it is!

Terug naar de intro van dit artikel.

Op dit moment zit ik dus lekker in het centrum van Eindhoven te werken aan Slimmerverdienen. Het feit dat je omringd bent door andere flexwerkers geeft je een productiviteit boost. Mij in elk geval wel 😉

En die luxe waardeer ik echt. Mocht het me zo te druk worden hier of ik ben toe aan een andere omgeving dan pak ik m’n spullen en verplaats me naar een andere plek. Of ik ga weer lekker naar huis naar m’n hond 🙂

De keus is aan mij.

Dit is de luxe van zelfstandig zijn en geld verdienen via internet

Mocht je eindelijk jezelf willen verlossen van je dagelijkse baan en ook de vrijheid willen om waar en wanneer je wilt te werken? Dan is NU de tijd om te beginnen met iets voor jezelf.

Begin gewoon klein en laat het groeien zodat je in de mogelijkheid komt om je baan op te zeggen en voor 100% met je eigen ding bezig te zijn.

Praktisch alle verdienmodellen op deze website kunnen groeien tot een full-time inkomen. En jou dus de vrijheid geven om 100% zelfstandig te werken, waar én wanneer JIJ wilt.

3 ideale verdienmodellen voor locatie onafhankelijk werken

Begint het te jeuken? Mooi, tijd voor actie!

De volgende 3 verdienmodellen zijn ideaal als je zelf wilt werken waar en wanneer je wilt:

  1. Je kunt affiliate worden (Highly recommended!)
  2. Starten met een website of blog
  3. Teksten schrijven voor geld (hier is veel vraag naar)

Een ander groot voordeel aan deze methodes is de lage instapdrempel: Je kunt er NU mee beginnen zonder dat je veel nodig hebt.

Waarom zou je nog wachten en jouw ultieme vrijheid uitstellen? Het is tijd om voor jezelf te kiezen en te doen wat jij leuk vind en wilt doen.

In plaats van iedere ochtend/dag/avond braaf op te komen draven op het werk.. 😉

Vind je het moeilijk of durf je het nog niet?

Dan ga ik jou hierbij helpen. Ik heb het ondertussen gedaan dus jij kunt dit ook.

Jij kunt je de beginnersfouten die ik heb moeten maken besparen en hoeft zeker het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Als je wilt dat ik je ga helpen plaats dan een reactie hieronder zodat ik contact met je kan opnemen. Dan kijken we samen hoe ook jij locatie onafhankelijk werken kunt! 😀

Stappenplan Voor 4000 Euro Per Maand

Download mijn stappenplan tijdelijk gratis en begin zelf met geld verdienen via internet.

Geschreven door Youri

Internet ondernemer die "leeft van het internet" met meer dan 15 jaar ervaring. Op Slimmerverdienen deel ik mijn tips en technieken voor het bouwen van een online business met websites. Lees mijn verhaal

Plaats een reactie